Alles over KLEI

Wat kan KLEI?

KLEI is een netwerk, bestaand uit een vaste kerngroep van ervaren denkers en doeners, dat jou ontzorgt bij vraagstukken op het gebied van organisatie, marketing, communicatie en leiderschap. Wij werken vanuit een integrale werkwijze en zijn in staat op meerdere lagen te denken en opereren: strategisch, tactisch en uitvoerend.

We zetten een strategie op poten, groter dan een enkele discipline. Als onderdeel daarvan maken we ook middelen, zoals websites, teamcoaching, social media, (leiderschaps)trainingen en meer. Want alles hangt met alles samen. Vervolgens coachen we op uitvoering van de strategie en ondersteunen of voeren zelf uit waar dat nodig is.

Uiteindelijk werken we aan onze eigen overbodigheid. Jij wilt immers vooral zelfstandig verder kunnen. Invoegen, toevoegen en uitvoegen, noemen we dat.

Hoe werkt KLEI?

KLEI staat voor een persoonlijke en integere aanpak. We zijn toegankelijk, benaderbaar en laagdrempelig. En heel belangrijk: KLEI ziet jou als partner. We werken met jou, je team en collega’s aan het realiseren van jullie (zakelijke) doelstellingen in co-creatie. Dat zien we als een leidend beginsel waarin we geloven als de beste weg naar succes.

We kijken wat jij als klant nodig hebt en baseren daarop de grootte en samenstelling van het team. Per opdracht treedt een KLEI’er naar voren als hoofdaannemer, zodat je als klant één duidelijk aanspreekpunt en opdrachtnemer hebt. Hij/zij gaat aan de slag met jouw vraagstuk. Daarna volgt kennismaking met het team met de juiste expertise. In een (vrijblijvende) strategiesessie komen de echte vragen op tafel. Op basis daarvan wordt samen met jou een traject uitgezet.

Voor wie werkt KLEI?

KLEI werkt voor iedereen die het bereiken van resultaat wil koppelen aan een verrassende, out of the box-aanpak, gebaseerd op co-creatie. In de praktijk hebben we het dan over uiteenlopende opdrachtgevers; zowel grote als kleine bedrijven, (semi-)overheid, non-profit organisaties in het onderwijs, zorg, welzijn en de culturele sector.

Kan ik KLEI eens voorproeven?

Dat kan. We kunnen je een strategie-sessie cadeau doen! Bijvoorbeeld als je een vraag of een uitdaging hebt, maar nog geen goed idee waar te beginnen.

Afhankelijk van de aard van de vraag bezien we samen of zo’n sessie zinvol is en komen we met twee of drie collega’s langs om gedurende ongeveer anderhalf uur van gedachten te wisselen.

Na deze sessie ben je al wat wijzer. We brengen een vrijblijvend advies uit. Daarmee kun je misschien zelf stappen maken, maar bieden we je ook handvaten als je wilt weten wat het betekent om expertise van KLEI in te huren.

Waar vind ik KLEI?

Als je kennis wilt maken met KLEI of je hebt vragen, stuur dan een mail naar info@wijzijnvanklei.nl of leg direct contact met één van de KLEI’ers uit onze kerngroep, zie onze Team-pagina.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op.