Vacatures

Het afgelopen jaar hebben we Collectief KLEI geëvalueerd en opnieuw georganiseerd. De nieuwe organisatie is een periode getoetst in de praktijk en staat volgens ons nu als een huis. Uit de evaluatie bleek echter dat we op het moment nog wat gewenste expertise missen. We zijn dus op zoek naar versterking!

Collectief KLEI is een groep zelfstandige professionals die vier kennisgebieden met elkaar verbinden: organisatie, marketing, communicatie en leiderschap. De verbinding en synergie tussen deze disciplines is wat ons uniek maakt. Als groep ontwikkelen en delen we brede kennis en houden we elkaar vanuit diverse disciplines scherp. Wie ondersteuning zoekt op een, meer of juist al deze terreinen én behoefte heeft aan één loket, moet bij ons zijn.

We zoeken dus nieuwe KLEIers, zoals we dat zelf noemen. Hieronder vind je de specifieke expertise waarnaar we op zoek zijn. Maar eerst willen we nog iets vertellen over het KLEI-dna. Persoonlijke eigenschappen die we als KLEI belangrijk vinden. We zoeken mensen die:

  • in elkaar en in het collectief willen investeren.
  • het belangrijk vinden om ‘gewoon’ te doen/zijn.
  • gericht zijn op samenwerking op basis van gelijkwaardigheid.
  • betrouwbaarheid en verbinding hoog in het vaandel hebben staan.
  • het begrip ‘warme zakelijkheid’ begrijpen en in de praktijk willen/kunnen brengen.

We zoeken mensen die we met een gerust hart als projectleider de directiekamer van een potentiële nieuwe klant in kunnen sturen. Senioriteit is dus gewenst.

Naar wie zijn we op zoek?

  • Senior marketing adviseur, die op strategisch en tactisch niveau (online) marketingplannen maakt en de uitvoering daarvan coördineert. Je houdt je bezig met het adviseren van organisaties bij marketingvraagstukken over nieuwe markten en producten, verricht kwalitatief klantenonderzoek en adviseert op het gebied van brand management.
  • Senior communicatie adviseur, die op strategisch en tactisch niveau communicatieplannen maakt en de uitvoering daarvan coördineert. Je geeft advies over de communicatie van bedrijven en instellingen en helpt communicatiestrategieën op te zetten naar stakeholders binnen en buiten deze organisaties.
  • Tekstschrijver, die strategische visiedocumenten, beleidsplannen, jaarverslagen, websiteteksten en campagneteksten schrijft en redigeert. Je kunt goochelen met woorden en omdat je de juiste achtergrondinformatie verzamelt breng je met goeddoordachte, creatieve teksten en ideeën de boodschap van organisaties over aan hun klanten.
  • Strategisch organisatie adviseur, die zich richt op de ‘harde’ kant van organisaties. De vraag hoe organisaties hun doelen op de lange termijn efficiënt en effectief kunnen realiseren en daar hun bedrijfsproces op in moeten richten. Je legt verbanden tussen ambities en capaciteiten van organisaties en ziet wat nodig is in de markt van de klant. Op basis daarvan ontwikkel en implementeer je interventies die werken.

Heb je interesse in één van bovenstaande functies? Stuur ons dan je motivatie met CV naar info@wijzijnvanklei.nl. Wij nemen dan contact met je op. Als je bericht ons aanspreekt, nodigen we je uit voor een gesprek met 3 KLEI-leden. Blijkt tijdens dat gesprek sprake van een wederzijdse klik? Dan gaan we een gezamenlijke een wederzijdse proefperiode van 2 maanden met elkaar aan. Hebben we daarna nog steeds die wederzijdse klik dan word je lid van ons collectief.