Vacature

Wat is KLEI?
KLEI is een collectief van 13 zelfstandige ondernemers die zich richten op de disciplines organisatie, marketing, communicatie, sales en leiderschap. Samen zoeken we de verbinding tussen die verschillende disciplines. Dit betekent dat de ondernemers zelfstandig opdrachten uitvoeren voor klanten, maar ook samenwerken binnen multidisciplinaire KLEI-teams die klanten ondersteunen bij grotere of ingewikkelde opdrachten. Daarnaast ontwikkelt KLEI gezamenlijk bepaalde producten en diensten die we in de markt zetten. Het overgrote gedeelte van de KLEIers komt uit de buurt van Nijmegen, maar KLEI ondersteunt klanten in het hele land. We vinden het leuk en belangrijk om samen te werken. Samen kunnen we immers meer voor klanten betekenen en leren we voortdurend van elkaar. Gezelligheid en klaarstaan voor de ander staan voorop, bij KLEI zijn we maatjes.


Wat doet KLEI Junior?
Vanaf 2022 biedt KLEI ambitieuze en leergierige starters een plek binnen het netwerk.  biedt Klei ambitieuze en leergierige starters een plek binnen het netwerk. Je bent volwaardig lid van het collectief, maar krijgt net dat zetje extra om je als succesvolle ondernemer te ontwikkelen. De wisselwerking tussen ervaren KLEIers en Junioren leidt tot meer ervaring en nieuwe perspectieven voor beide partijen. Samen vullen we elkaar aan en geven we nieuwe energie. KLEI Junior werkt met drie principes: Netwerken, Leren en Ondernemen.


Netwerken
KLEI Junior maakt gebruik van elkaar, maar ook van de ervaren KLEIers om een breed netwerk in en om Nijmegen te ontwikkelen. Er zijn diverse netwerkbijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en workshops mogelijk.


Leren
Naast dat je onderdeel van KLEI bent, vorm je samen met de andere junioren een eigen club. We organiseren eigen bijeenkomsten en intervisiemomenten onder begeleiding van enthousiaste en ervaren ondernemers binnen KLEI. Jouw ontwikkeling en leerproces staan centraal en samen creƫren we een ruimte waarin we kunnen groeien als ondernemers.


Ondernemen
Je gaat aan de slag om jouw opdrachten tot een succesverhaal te maken. Hierbij kun je gebruik maken van de kennis en kunde van jouw mede-Junioren en senioren binnen KLEI. Op deze manier kun jij een breed aanbod bieden aan jouw klanten of word jij als expert gevraagd om andere opdrachten te ondersteunen binnen Klei. Klei Junior is op zoek naar vijf jonge startende ondernemers uit het Rijk van Nijmegen die werken binnen de disciplines van KLEI. We staan aan de start van Klei Junior. De fundering is gelegd, de invulling staat vrij voor elk Junior lid om hier een eigen bijdrage aan te leveren.


Ben je enthousiast, proactief en wil je, samen met anderen, een succes maken van KLEI Junior? Stuur dan een mail naar info@wijzijnvanklei.nl